Détails du spot

Spotter l.a._carphotography_
Spotté à Breda, Netherlands
Date 12-08-2024 22:19

Vorige week nog eens een uitstap gemaakt naar Breda. Natuurlijk ook de hotspots in de binnenstad afgegaan. Mijn aandacht viel eerst op een Mustang in de aanpalende straat. Maar was helaas geen GT. Dan toch maar eens om het hoekje gaan kijken omdat ik hier ooit een Conti GT heb gepakt. En ik had geluk. Daar stond dit duo te wachten. Heb enkel de Turbo geplaat. Dit heeft al een paar keer gepingpongd tussen Amsterdam en Rotterdam, en is 1x in Vught gespot. Maar nu dus ook in Breda, Stond wel echt zo goed als onmogelijk om goede achterkant pics te nemen. Enkel de kleur is een beetje jammer. Het zou toch geweldig zijn als deze de kleur van de Taycan had.

Camera

Camera model NIKON Z 6_2
Aperture f/4.0
Shutterspeed 1/250 sec.
Focal length 40.0 mm

Détails de la voiture

Vitesse de pointe 330 KM/H
Accélération 0-100 KM/H 2.90 s
Puissance 580 HP
Couple 700 Nm @ 2100 RPM
Poids 1600 kg

Nombre de commentaires sur ce spot


  1. Profile pic
    NETHERLANDS LucasH  -  à 07:38

    De Taycan laten staan dan? Die had je effe mogen spotten hoor! 😄 wel jammer dat je geen achterkantje hebt toegevoegd. Heb je er geen? Ook niet met telefoon grootboek? Spots worden namelijk regelmatig met die reden verwijderd

  2. Profile pic
    BELGIUM l.a._carphotography_  -  à 10:39

    @LucasH
    Heb het geprobeerd. Maar de ruimte achter en naast was echt te krap om me tussen te wurmen. Dat is deels ook de reden dat ik de Taycan heb laten gaan.

  3. Cela n'est pas correct.

Plus Porsche 991 Turbo S MkII spots



Nouvelles similaires